pillun nuoleminen pillua heti

Mulla on ihan sama juttu. Saan älyttömiä kicksejä siitä puuhasta. Se tuoksu ja maku on joka kerta vaan parempi. Siihen ei jyllästy ikinä. Tolle edelliselle miehelle, ehka sun kannattaisi vihjata sun naiselle etta alapesukin on mahdollista. Nuoleminen on ylikivaa, jos on puhdas ja riittävän karvaton. Kerran on kyllä ollu sellainen nainen, jonka ominaishaju oli niin vahva, ettei oikein pystyny kuin suihkussa.

Haju tuli heti pesun jälkeenkin.. Nuoleminen on hauskaa, mutta ei kenen tahansa pillua. Kyllä nainen pitää tuntea, ennen kuin alkaa lipsuttamaan. Kannattais kyllä ottaa ensin selvää mikä nainen on naisiaan ennen kuin alkaa lipsutteleen Ei oo varmaan hauskaa mennä lekurille valittamaan outoja rakkuloita! Se tuoksuu ja maistu nimenomaan niin ihanalle, ja se tuntuu suussa ihanalta, teksi usein mieli oikein syödä sitä, mut se on kai vaarallista, niin ja, nyt jo ku ajattelen sitä ja sen pimppaa niin tuun märäks.

Mutta silti se on maailman siisteintä. Ei kaikkien, mutta niiden kanssa jotka osaavat siitä ottaa ilon irti. Omalta osaltani nuolin silloista tyttöystävääni ihan oma-aloitteisesti ja hän siinä hätkähti aika paljon, mutta vain nautinnosta. Ei vain osannut odottaa, että nuolisin. Aina olen nuolemista rakastanut ja harvoin on kertoja jolloin en orgasmiin asti nuolisi naistani. Se miltä pimppi näyttää on yksilöllistä, mutta aina ne kauniita on.

Kahta samanlaista ei kuitenkaan vastaan tule. Kannattaa hienovaraisesti kertoa halustaan kumppanille eikä sen tarvitse olla seksin yhteydessä. Kyllähän mieltymyksistä pitää pystyä puhumaan muutoinkin.

Väittäisin jopa, että suurin osa miehistä tykkää nuolla pimppiä. Nuolis jos sais luvan No tämän kerran, ukkisi lupa on nyt: Ja sano jos joku kysyy, että ukki lupas. Haluaisin, että joku nuolisi mun turpeaa pilluani panon jälkeen, kun sieltä valuu siemenet noroina. Sen maku ja tuoksu. Kuuluu aina perussettiini seksissä. Mitäs nyt, en mitenkään muista koko asiaa?

Mutta hyvää varmasti ollut. Mikään ei kiihota enempää kuin aikuisen naisen päivän hionnut karvainen pillu,ne tuoksut Ahhh. Aina pitää nuolla pitkään ja hellästi Alkuaikoina en halunnut nuolla kuin saunapuhdasta. Vähän myöhemmin törmäsin ensimmäisee poslariin. Siinä ilmeisesti haisi ihon talirauhasten tulehdus. Vieläkään en nuole poslaria, mutta kaikenmittainen karvoitus on OK. Ensimmäinen saunapuhdas taas oli miellyttävin.

Tytön omituinen käyttäytyminen alussa oli hämmentävä yllätys jota en ymmärrä oikein vieläkään. Muistan kun mopo iässä nuolin ekan kerran pillua ja laukesin sitä nuollessa. Muistan kuinka hävetti niin vietävästi. Tyttö jota nuolin oli 16 vuotias, itse olin 18 v, eikä sitä ollut nuoltu ennen. Sitä jännitti aika paljon ja ensin hyväilin sormilla tytön pillua ja suudeltiin aika kauan ja tyttö oli aika kuumana.

Sitten aloin kiellä suutelemaan pillun ymprystä ja nainen voihki jo hulluna kun vihdoin nuolin sen pillua. Sormetin samalla ja nuolin ja tyttö saikin äkkiä kolme orgasmia. Sain tuolloin eka kertaa muutenkin ja halusin tutustua siihen kunnolla. Sormella, kielellä, nuollen ja lopulta Eikä nuoleminen siihen kertaan jäänyt: Ihanan kiimaiselta eikä maistunut miltään kun tyttö oli pessyt pillunsa ennen seksiä. Olikin sitten pieni järkytys miten pahalta pesemätön pillu maistuu.

Ihan tosissaan naisen kannattaa pestä pillunsa jos haluaa miehen nuolevan sillä se maku on kerta kaikkiaan niin paha että menee halut. Suomi on juuri siirtymässä Uuden EU asetuksen käytöönottoon.

Verohallinnon työryhmä pohtii juuri keinoja veron keräämisen valvomiseen ja seurantaan kertoo tuore veroradion toimittaja. Haastattelussa veroyksikön päälikkö totesi yks kantaan mitään erittelemättä kaikki nuoltava on verotettavaa niin eetnisyyteen tai sukupuoleen katsomatta. Ei parempaa ole kuin pillun nuoleminen Taivaallista antaa naiselle orgasmeja Pillun maku oli vähän suolainen, mutta pidin kuitenkin kokemuksesta.

Tyttöystävälläni oli karvoitusta, mutta ei se kovin paljon haitannut nuolemista. Suuseksi on mahtava esileikki ennen varsinaista panoa. Ensimmäisen kerran, kun pukua nuolin oli 17 ja tyttö Olin aivan saatanan päissäni enkä muista miltä tuntui tai maistui, mutta kyrpä seisoi niin, että haljeta meinasi.

Seuraavan kerran pääsin nuolemaan 19 ikäisenä 15v mimmiä. Pillu maistui taivaalliselle ja fiilis oli upea, kun näki, miten pimulla silmät muljahteli päässä. Kivaa hommaa yli 30v kokemuksella. Ensimmäisen tyttökaverin kans nuolin ensimmäiset 2kk ajan orkasmit tytölle kun se ei antanut naida. Mut sitten se pääsi kullin makuun: Kaikki on taitoja kehuneet. Se oli sitä karvaista lukua. Täytyy sanoa että minulla kävi seksin saralla tuuri koska tyttö oli se jolla oli halut kokeilla kaikkea ja hän ohjasi minua seksin saralla taitavasti.

Hän tiesi mistä piti ja häneltä puuttui se ujous joka vaivaa useimpia nykynuoria seksin saralla: Mietitään näytetäänö hyvältä missäkin asennossa. Silloin oma nautinto jää taka-alalle ja seksistä tulee konemaista suoritusta. Ei uskalleta näyttää siitä mistä pidetään. Pelätään että jos oikein heittää itsensä ja sisimmät tunteensa peliin niin toinen käyttää niitä hyväkseen tai väärin. Päinvastoin, juuri niitä tunteita kumppani haluaa nähdä jotta tietää miten tehdä toisen olo taivaalliseksi.

Meillä oli rauhallinen alku. Eli pitkään hyväiltiin vaatteiden päältä ja aina välillä sai hyväillä vaatteiden altakin. Itse olisin halunnut edetä nopemminkin mutta kun tyttö piti ohjat käsissä sopivalla "nuvottelulla" niin edettiin hänen tahtiaan. Joka sitten kasvoi korkoa suhteen edetessä. Kuukauden hyväilyjen jälkeen siirryttiin muutamien viikkojen hyväilyllä tuotettuihin orgasmeihin.

Sitten pikkuhiljaa otettiin päälyvaatteet pois ja oltiin alusvaatteisillaan. Sillon sai ensimmäisiä kertoa nuolla pimppaa mutta karvojen keskeltä ei oikein mitään nähnyt tai suuremmin tuntenut. Posket märkinä sieltä aina nousi ja ihmetteli miksi tyttö kiemurteli sitä enemmän mitä pidempää suukotteli ja hyväili pimpan ympärystää. Kun sitten aikanaan pääsi nuolemaan pimppaa niin siinä oli kiel syvällä samalla kun klitorista puristeli kielen ja ylähuulen väliin. Tyttö tärisi, kiemurteli ja voihki orgasmien kourissa.

Ja mikä parasta, ohjasi päästäni aina siihen kohtaan jonne halusi hyväilyä. Se takasi hänelle nautinnollisimmat orgasmit. Samalla kun itse opin parhaat niksit. Ja muutaman vuoden päästä hän kertoi että aina kun katson häntä syvälle silmiin niin hän kastuu heti. Sanoisin että rauhallinen alku loi häneen luottamuksen joka syveni useiden orgasmien hyvässä palvelussa. Siitä "koron kasvusta" sen verran että kun sitten aloitettiin se oikea seksielämä niin hän oli se joka halusi antaa suuseksiä minulle vähintään saman verran kun olin antanut hänelle.

Hänellä oli myös tapana että Ja minä voitin melkein joka kerta. Kaikesta tästä vissiin johtui sekin että hänellä oli aina "pahat mielessä". Jos oltiin vierasilla tai hänen kotonaan hän saattoi sanoa: Ja sitten kun oli kymenen sekunnin turvaväli niin taas oli hän kyykyssä ottamassa suihin. Tai pyllisti että sai naida takaapäin. Kerrankin siskonsa kämpillä sisko meni suihkuun niin hän repi housut jalastani ja veti omansa nilkkaan sekä veti toppinsa pään yli.

Ja siinä sitten hetken hurmoksessa saatiin molemmat kunnon orgamit. No, meni vähän asian sivuunkin. Mutta hyvä muistoja on mukava muistella. Eräs asia pitää mainita kaiken tämän päälle: Vaikka meilä harrastettiin useita kertojakin päivässä seksiä, oli kesäkuumaa ja talvikylmää niin ikinä, EI IKINÄ, tyttöni pimppa haissut tai maistunut pahalta.

pillun nuoleminen pillua heti Niinpä niin, mukavaahan se on, jos tykkää Kivaa hommaa yli 30v kokemuksella. Nainen on kuin enkeli ja rakkauden nektari naisesta on kuin enkelin maitoa puhdas nainen on kaikin puolin vastustamaton taivaan lahja nuolen mielelläni naisen orgasmiin aina välillä kun haluan tyydyttää vaimoni ilman oman tarpeeni huomiota pelkkä vaimon tyydytys mielessä. Siinä ilmeisesti haisi ihon talirauhasten tulehdus. Kerran on kyllä ollu sellainen turku sex gayseuraa, jonka ominaishaju oli niin vahva, ettei oikein pystyny kuin suihkussa. Nuoremmille tytöille on sit ollut ylläri, pillun nuoleminen pillua heti, kun mies tietää mitä mies tekee.