video pillu pillua tampere

Alan ammattilaiset kertovat, mikä houkuttaa ostajat ja mikä tappaa kaupat. Vihdat vietiin käsistä, kotimaisten mansikoiden hinta yhä korkea. Kiemurtavia täytettyjä käärmeitä, sammaltyttö, poliittista raivoa — Tällaisia näyttelyitä Pirkanmaan kesästä löytyy.

Tite riehaantui, Neymar itki — Nyt pyyhitään Belo Horizonten häpeätahraa. Minne lähteä lavatansseihin juhannuksena? Aamulehden raati arvioi Pirkanmaan ja lähiseudun parhaat tanssilavat: Missä pääsee juhannusaattona katsomaan kokkoa? Kokosimme listan Tampereen ja lähialueen juhannusjuhlista. Särkänniemen juhannuskokko karkasi kovassa tuulessa Näsijärvelle ajelehtimaan — Meripelastus hinasi takaisin.

Mediapersoona Lauri Salovaara halusi miljonääriksi päivässä — Nyt hän neuvoo: Simo Silmu aikoi lopettaa juomisen kaikessa hiljaisuudessa, mutta sitten siitä kiinnostuivat kaikki — Yhden aluevaltauksen Yölinnun keulahahmo haluaisi vielä tehdä valtameren toisella puolella.

Perinteinen juhannuksen kuva-arvoitus on taas täällä: Kova puuskittainen tuuli piinaa RMJ-festivaalia — Porttien avaaminen viivästyi yli kahdella ja puolella tunnilla. Myrskypuuskissa tuuli voi puhaltaa yli 20 metriä sekunnissa, merelle ennustetaan nelimetrisiä aaltoja: Näin sidot luonnonkukista kestävän kimpun — Asetelmia ja hääkimppuja työkseen sitova floristi kertoo, miten vältät yleisimmät virheet.

Turistit haluavat nyt kokea yöttömän yön kuten tavalliset suomalaiset — Kesän matkailuvaltti voi tuntua itsestäänselvyydeltä. Oli lähellä, ettei Latelan viidettä kautta tehty: Valkeakoskella paloi iso asuinrakennus, jälkisammutustyöt edelleen käynnissä: Testasimme kaikki Tampereen seudun 31 yleistä saunaa, ja tässä ne ovat paremmuusjärjestyksessä — Nyt mukana myös Viikinsaari ja kaksi saunaa, johon pääsee 2 eurolla.

Joutomaalle kyhätyssä ghettosaunassa saa nakuilla, kunhan ei puhu politiikkaa — turistit tulevat välilaskuilla ihmettelemään Helsingin saunahelmeä vaikka keskellä yötä. Tanssin harrastajat kansoittavat lavat ja sisäpiirin ulkopuoliset jäävät helposti seinäkoristeeksi — tarvitaan ymmärrystä ja kannustusta.

Spede-linko, vesihiihtäjän hinauslaite ja tuulipotkurivene: Spede Pasanen oli tuottelias keksijä ja innovaattori — yksi keksinnöistä on edelleen kaupan valikoimissa. Kansanedustaja Ruoholle satoi törkypostia — Orpo aikoo nostaa vihapuheen torjunnan esiin hallituksessa: Mökkien jätevesijärjestelmät kannattaa kunnostaa tänä kesänä — Vuoden päästä tekijät ja kunnan neuvojat eivät enää ehdi auttaa.

Kesä on hyvässä ja pahassa uusintojen aikaa — Ola, Topi ja Tapsa vuotta -konsertti kallistuu paremmalle puolelle. Antti Honkonen, 72, on järjestänyt Kilpisjärven juhannushiihtoja jo 30 vuotta: Tältä näyttää fitness-kilpailijan juhannusmenu — Iida Ali-Rantala ei halua tuhota kisadieettiä juhlapäivinä. Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Koti Mies muutti mökille, lakkasi käyttämästä kelloa ja tuli onnelliseksi — Näin teet mökistäsi ympärivuotisesti asuttavan Tilaajalle.

Juhani ja Riitta Juusenaho hakivat Ruoveden kunnalta rakennuslupaa mökkinsä muuttamiseksi vakituiseksi asunnoksi. Juhannusaattona Tammelantorilla Tampereella käy vilske. Synkimmät pilvet ovat väistäneet ja jopa aurinko näyttäytyy hetkeksi. Voit kuunnella näytebiisit jutussa esitellyiltä albumeilta joko oheiselta Spotify-soittolistalta tai kunkin albumin esittelyn yhteydessä olevasta Kuvataiteen ystäville on tarjolla harvinaisen runsas kattaus Pirkanmaan kesässä.

Sekä Tampere että Mänttä-Vilppula ovat tänä Suomen koripallomaajoukkueen ja espanjalaisen Unicaja Malagan luottopelaaja Sasu Salin ei juniorina säästellyt itseään eikä Malmin Brasilian päävalmentajan Adenor Leonardo Bacchin ja maan supertähden Neymarin reaktiot kertoivat enemmän kuin tuhat sanaa Tässä ovat kaikki Tampereen kaupunginosaa — katso jättilistasta oman asuinalueesi tiedot väestön iästä, tuloista ja työttömyysprosentista.

Tuntuu kuin joku tunkisi selkään veistä, ja käveleminen on tuskaa: Häiriintynyt nivelpari piinaa tuhansia — Mistä ihmeestä SI-nivelissä on kyse, ja miksi ne aiheuttavat niin suuren kivun?

Pikavippi helvetti Winkel , Piha ja puutarha Viherpeukalot ovat perehtyneet huonekasveihin, puutarhaan ja kasvimaan hoitoon niin kodin sisällä, parvekkeella kuin punaisen tuvan pihamaallakin. Kitketäänkö mangoldin "ryvästaimista" yksitamisia? Tietotekniikka Keskustelua ja ohjeita kotisivujentekoon, kuvankäsittelyyn, oheislaitteisiin ja kaikkeen tietotekniikkaa sivuavaan Viestiketjuja: Miten saa facen ilmoitukset niin, ettei äänen lisäksi tule värinää? Niksit ja vinkit Tällä palstalla esitellään parhaat oivallukset: Miten asioita voidaan tehdä luovasti eri tavalla kuin on totuttu?

Parvekkeen lattia vierailija , Askartelu ja käsityöt Käsityöt on keskustelupalsta kaikille nypläämisestä ja nikkaroinnista innostuneille kodin sisustajille. Nikolaihuivi tydde ei kirj. Kristallipallo Kristallipallon keskusteluilla on pitkät perinteet yleisissä henkimaailman asioissa. Kuolemanrajakokemus vierailija , Unien tulkinta Täällä paneudutaan unien ja muiden enteiden tulkintaan.

Tähtimerkit Mitkä horoskooppimerkit sopivat yhteen? Mikä on kiinalainen merkkisi? Merkkien salat paljastetaan täällä. Yliluonnolliset ilmiöt Olit sitten skeptikko, mystikko tai maagikko tänne olet aina tervetullut keskustelemaan niin paranormaaleista ilmiöistä ja rajatiedosta kuin taiasta ja totuudestakin.

Hengen häätö talosta Lily-Rose , Vaihtoehtoiset hoitomuodot Vaihtoehtoiset hoitomuodot kirvoittavat keskustelua ja mielipiteitä. Kerro omat kokemuksesi Viestiketjuja: Kastelu ongelma vierailija , Ennustukset Ennustaja, selvänäkijä tai meedio - pyynnöt ja vastaukset löydät tältä palstalta. Kortteja M-L , Ennustusten vaihdot Ennustusten vaihtoa Viestiketjuja: Vaihtoja koko juhannuksen ajan vierailija , Kanava Täällä voit pyytää tai antaa kanavointeja, katselmuksia entisistä elämistä, energianvälitystä, aurankatsomista tai vaikka parantamista.

Harrastukset Urheilu, tanssi, soittotunnit, kirjastoretket. Perheen lapsilla riittäisi tekemistä, mutta mitä mikin maksaa ja kuka kakrut kuskaa? Täällä jännätään raskaustestien tuloksia ja keskustellaan lisääntymisen perusteista: Rypäleraskaus Tainna , Odotusaika Tällä palstalla ihmetellään ja ihastellaan kasvavaa mahaa. Kerro odotusajastasi ja kysele muiden kokemuksia!

Kätilöopisto yritti riistää lapseni Elämämme pilattiin , Vauvan hoito Konkreettiset neuvot ovat tarpeen kun vauva itkee öisin tai maitoa ei tule. Esikoistaan hoivaava tai kokeneempikin vanhempi voi saada palstalta korvaamatonta apua. Ei kannata Suomessa lapsia hankkia vierailija , Lapsettomuus Lapsettomuus on yhä useampien ongelma. Vaihda ajatuksia hoidoista ja ratkaisuista. Lyhyet kuukautiset vierailija1 , Vanhempana Täällä keskustellaan vanhemman roolista yleensä.

Miten teillä isän ja äidin roolit eroavat ja miten omat vanhempanne aikoinaan jakoivat kotityöt? Tytär 12 v raskaana ehtii täyttää 13 v Sellaista se on , Kasvatus Onko lapsen kurittaminen oikein?

Mikä on sopiva viikkoraha? Miten saada lapsi kiinnostumaan muustakin kuin tietokonepeleistä? Koululaiset Esiopetus, peruskoulu, Steiner, Montessori Tänne ovat tervetulleita niin lasten vanhemmat kuin opettajatkin.

Erityislapset Erityislapsen huoltajan elämään mahtuu niin rikastuttavia kokemuksia kuin vaikeuksiakin, jotka voit jakaa muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Erityislapsen kotiopetus Vanha Ope , Yksinhuoltajuus ja uusperheet Oli yksinhuoltajuutesi tietoisesti valittua tai ei, täällä huomaat, että yksinhuoltajia on paljon ja samat ongelmat koskettavat monia. Miehen ex vierailija , Isovanhemmat Onko isovanhemmuus vain auringonpaistetta vai liittyykö siihen myös paljon vastuuta ja asioita, joista haluaisit keskustella muiden isovanhempien kanssa?

Lastentaudit Allergiat ja nuhakuumeet, vatsataudit ja yökastelut. Täällä vanhemmat voivat vaihtaa tietämystään lastensa vaivoista. Auttakaa en tiiä mitä tehdä!

Julkkisjuorut Täällä ihmetellään ja ihastellaan hyväntahtoisesti julkkisten värikästä elämää. Muistathan noudattaa hyvää tapaa ja lakeja, jotta keskusteluilmapiiri säilyy asiallisena ja miellyttävänä. Melania Trump, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melanian takkimoka , Leffa- ja tv-friikit Leffa- ja tv-friikit keskustelevat niin valkokankaiden viimeaikaisista villityksistä kuin tv-sarjojen juonenkäänteistäkin.

Lemmen viemän tulevat jaksot Timontti , Musiikki Ihmisille, jotka elävät musiikille. Kuka menee Kasmirin keikalle La Runopuu Anna runosuonen sykkiä ja vuodata sydämesi säkeet muiden iloksi! Runoblogi vierailija , Kauneus ja kosmetiikka Sensuelli raottaa näkemyksiä sisäisen ja ulkoisen kauneuden saloista. Kropan kohentajat Karvojen ajelua ja nyppimistä, rei'ityksiä ja tatuointeja, rasvaimua ja kauneusleikkauksia, solariumia ja hiustenpidennyksiä.

Muotifriikit Muodin suurkuluttajat ja tarkkaavaiset seuraajat keskustelevat täällä uusimmista villityksistä. Ballerinat haisevat pohjalliset , Avioero Avo- tai avioero on aina rankka prosessi. Kerro tunteistasi, tarjoa vertaistukea.

Kysy ja anna käytännön neuvoja miten elämä järjestyy eron jälkeen. Ihmissuhteet Keskustele ystävyydestä, perhesuhteista, työtovereista – kaikesta ihmissuhteiden laajaan kirjoon kuuluvasta. Parisuhteessa Parisuhteessa riittää pohtimista. Jaa huolesi ja kysy neuvoja.

Ihmissuhdeasioissa jokainen on omien tunteidensa asiantuntija. Parempi avioliitto katse kertoo , Sinkun elämää Sinkun elämää viettää noin miljoona suomalaista. Onko se tietoisesti valittua, villiä vapautta vai ei-toivottua, epätoivoista rakkauden etsintää?

Seksi Tällä palstalla käsitellään asiallisesti erotiikan saloja erilaisuutta ymmärtäen ja iloitteluun rohkaisten. Seksiä sisarpuolen kanssa vierailija ,

video pillu pillua tampere

Video pillu pillua tampere -

Erilaiset tarpeet puhuttavat ja hyvät vinkit vaihtuvat. Dua Lipa on noussut nopeasti kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to. MM-kisaturistien jano yllätti Pituushyppääjä uskomaton hyppy — päätyi miltei hiekkakuopan ylitse! Koiranpentu vierailija Mediamyynti Nostemedia Oy Puh. Yleistä keskustelua Sana on vapaa ja areena on teidän, hyvän maun rajoissa tietenkin.

: Video pillu pillua tampere

Vanessa blue escort janaina Koti porno videos
SEX GIRL PUSSY ESCORTS RIGA LATVIA Suomi seksikamera massage happy end
Chicos tikkurila hairy gangbang My cams dvd porno
Video pillu pillua tampere 464
Sotien erottamien perheiden tapaamiset jatkuvat Korean niemimaalla — tapaamisissa kolmen vuoden tauko. Korkeasaaren Hanna ja Helmi kirmasivat tänään vapauteen Mongolian arolle! Toimi näin, jos avustajakoira lähestyy ilman omistajaansa — varoittava esimerkki herätti keskustelua: Hummer päätyi pieleen menneen kosinnan kiistakapulaksi — nainen varasti miehen auton kostoksi. Lapsettomuus Lapsettomuus on yhä useampien ongelma. Sokerimassa poistaa myös lyhyempiä karvoja, eikä se ärsytä ihoa yhtä paljon kuin muut vaihtoehdot. Niksit ja vinkit Tällä palstalla esitellään parhaat oivallukset:

Näin sidot luonnonkukista kestävän kimpun — Asetelmia ja hääkimppuja työkseen sitova floristi kertoo, miten vältät yleisimmät virheet. Turistit haluavat nyt kokea yöttömän yön kuten tavalliset suomalaiset — Kesän matkailuvaltti voi tuntua itsestäänselvyydeltä. Oli lähellä, ettei Latelan viidettä kautta tehty: Valkeakoskella paloi iso asuinrakennus, jälkisammutustyöt edelleen käynnissä: Testasimme kaikki Tampereen seudun 31 yleistä saunaa, ja tässä ne ovat paremmuusjärjestyksessä — Nyt mukana myös Viikinsaari ja kaksi saunaa, johon pääsee 2 eurolla.

Joutomaalle kyhätyssä ghettosaunassa saa nakuilla, kunhan ei puhu politiikkaa — turistit tulevat välilaskuilla ihmettelemään Helsingin saunahelmeä vaikka keskellä yötä. Tanssin harrastajat kansoittavat lavat ja sisäpiirin ulkopuoliset jäävät helposti seinäkoristeeksi — tarvitaan ymmärrystä ja kannustusta.

Spede-linko, vesihiihtäjän hinauslaite ja tuulipotkurivene: Spede Pasanen oli tuottelias keksijä ja innovaattori — yksi keksinnöistä on edelleen kaupan valikoimissa.

Kansanedustaja Ruoholle satoi törkypostia — Orpo aikoo nostaa vihapuheen torjunnan esiin hallituksessa: Mökkien jätevesijärjestelmät kannattaa kunnostaa tänä kesänä — Vuoden päästä tekijät ja kunnan neuvojat eivät enää ehdi auttaa. Kesä on hyvässä ja pahassa uusintojen aikaa — Ola, Topi ja Tapsa vuotta -konsertti kallistuu paremmalle puolelle.

Antti Honkonen, 72, on järjestänyt Kilpisjärven juhannushiihtoja jo 30 vuotta: Tältä näyttää fitness-kilpailijan juhannusmenu — Iida Ali-Rantala ei halua tuhota kisadieettiä juhlapäivinä. Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Koti Mies muutti mökille, lakkasi käyttämästä kelloa ja tuli onnelliseksi — Näin teet mökistäsi ympärivuotisesti asuttavan Tilaajalle. Juhani ja Riitta Juusenaho hakivat Ruoveden kunnalta rakennuslupaa mökkinsä muuttamiseksi vakituiseksi asunnoksi.

Juhannusaattona Tammelantorilla Tampereella käy vilske. Synkimmät pilvet ovat väistäneet ja jopa aurinko näyttäytyy hetkeksi. Voit kuunnella näytebiisit jutussa esitellyiltä albumeilta joko oheiselta Spotify-soittolistalta tai kunkin albumin esittelyn yhteydessä olevasta Kuvataiteen ystäville on tarjolla harvinaisen runsas kattaus Pirkanmaan kesässä. Sekä Tampere että Mänttä-Vilppula ovat tänä Suomen koripallomaajoukkueen ja espanjalaisen Unicaja Malagan luottopelaaja Sasu Salin ei juniorina säästellyt itseään eikä Malmin Brasilian päävalmentajan Adenor Leonardo Bacchin ja maan supertähden Neymarin reaktiot kertoivat enemmän kuin tuhat sanaa Tässä ovat kaikki Tampereen kaupunginosaa — katso jättilistasta oman asuinalueesi tiedot väestön iästä, tuloista ja työttömyysprosentista.

Tuntuu kuin joku tunkisi selkään veistä, ja käveleminen on tuskaa: Häiriintynyt nivelpari piinaa tuhansia — Mistä ihmeestä SI-nivelissä on kyse, ja miksi ne aiheuttavat niin suuren kivun? Jari Salmen isä puukotettiin kuoliaaksi juuri, kun poika oli päässyt teatterikouluun — Samana päivänä toisella puolella Suomea näyttelijä sai poliisit peräänsä. Tamperelaisen moottoripyöräkerhon presidentille Ari Santaharjulle kiusaaminen oli vain ajankulua — Siskon kuolema johti ratkaisevaan päätökseen.

Paljastit ehkä enemmän kuin luulit — Tutkija kertoo parimuodostuksen salaiset kaavat, joita toistamme huomaamatta. Salaisuus on liikepareissa, jotka saavat aineenvaihdunnan käyntiin — Fysiikkavalmentaja Jenni Puputti näyttää mallia.

Headhunterit kertovat 10 vinkkiä, kuinka tulet huomatuksi — näin vastaat puheluun, joka voi muuttaa työurasi suunnan. Marilyn Monroe kasvoi orpokodeissa ja pelkäsi loppuelämänsä hylkäämistä — Näyttelijään pistettiin piristeitä kuin vitamiineja. Viisi nuorta kertoo, millaista huumemaailmassa on — Jääkiekon maailmanmestarit auttoivat ainutlaatuisen huumekuntoutuskodin alkuun ja nyt siellä autetaan joka vuosi kymmeniä.

Voiko naispelaaja olla tukimies? Amerikkalaisessa jalkapallossa käydään kiivasta keskustelua sukupuolittuneista termeistä — yksin sanoilla ei saavuteta tasa-arvoa. Kaupallinen yhteistyö Janne Katajalla on vauhti päällä myös öisin: Mutta vasta kolmas kerta todella sanoi toden. Kova puuskittainen tuuli piinaa RMJ-festivaalia — Porttien avaaminen viivästyi yli kahdella ja puolella tunnilla Voimakas ja puuskittainen tuuli aiheuttaa ongelmia RMJ-festivaalilla Raumalla.

Tuulen takia tapahtuman porttien avaamista lykätään tänään Näin sidot luonnonkukista kestävän kimpun — Asetelmia ja hääkimppuja työkseen sitova floristi kertoo, miten vältät yleisimmät virheet Tilaajalle Metsät, niityt ja ojanpientareet ovat kesällä täynnä materiaalia kimppuihin ja koristeisiin. Rattijuoppo törmäsi siltarumpuun, auto teki ilmalennon ja lensi katolleen — Etupenkillä olleet pääsivät autosta "kuin ihmeen kaupalla".

Aurinko maalasi taivaan väreillä, sateenkaari ilmestyi punaisen mökin ylle — Katso lukijoiden upeat luontokuvat juhannukselta! Myös Sipilä sunnuntaiksi Brysselin ylimääräiseen pakolaishuippukokoukseen. Helsingin Hernesaareen on kasattu melkein kilometrin verran taidetta yhteen seinään.

Hanna Pakarinen julkaisi suloisen kuvan vauvansa kanssa — avautuu erilaisesta juhannuksesta: Lotta ja Kristian Näkyvä rakkaudentäyteisessä yhteiskuvassa: Sketsihahmot vaihdettiin, vanhat kaivettiin naftaliinista — katso Putouksen edellisen kauden parhaat palat! Erohuhuissa vellonut Victoria Beckham jakaa ylistyssanoja miehelleen: Näin grillaat kasvikset oikein — muista kaksi nyrkkisääntöä. Melrose Place -tähden raju alamäki jatkuu — kiidätettiin sairaalaan itsetuhoisen käytöksen vuoksi.

Arizonalainen hakkeri joutuu vankilaan — oli kohdistanut palvelunestohyökkäyksiä useisiin kaupunkeihin. Viheliäiset eläimet ovat välkympiä — äly ajaa riitoihin ihmisten kanssa: Näin helposti korvaat majoneesin perunasalaatissa — poimi talteen legendaarisen julkkiskokin vinkit.

David Attenboroughilta vahva suositus — tästä syystä pihalle tulisi jättää lusikallinen sokeria. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Kerrostalo saattaa sortua Jyväskylässä vesivaurion takia — asukkaat evakuoitu ja alue eristetty Kotimaa Juhli köysi kiinni rannassa, harkitse sytytätkö kokkoa lainkaan. Aurinko maalasi taivaan väreillä, sateenkaari ilmestyi punaisen mökin ylle. Liikenne sujuu taas Nelostiellä Lahdessa — ketjukolarin syynä liian pienet turvavälit. Oletko nähnyt tätä miestä? Tutkinta käynnistetty vakavasta onnettomuudesta Porin jokamiesluokan kilpailussa Muut lajit Vakava loukkaantuminen jokamiesluokan autokilpailussa Porissa.

Bottaksen treenit täysin pilalle — Räikkönen vaarallisesti poikittain. Mainos   uutinen jatkuu alla. Hae nyt mukaan Makumuistoja-ohjelmaan! Mitä kotisi paljastaa sinusta? Ota selvää ja hae mukaan televisiosarjaan! Jaa vinkkisi ja voita reseptikirja!

Mistä sinä olet huolissasi? Osallistu Leivontanurkan kävijäkyselyyn — voita palkintoja! Ilmoittaudu Pitääkö olla huolissaan? Nigerian hyökkääjältä taidokas osuma Islannin verkkoon Jalkapallon MM Jalkapallon MM Neymaria rikottiin rangaistusalueella — pilkku kumottiin videotuomaroinnin avulla.

Mönkijä aiheutti vahinkoa hautausmaalla — kaatoi ja rikkoi hautakiviä. Erikoisena poikkeuksena yksi ammattiryhmä Suomalaiset kertovat juovansa entistä vähemmän — eroaa rajusti THL: Kansa poliitikkoja sallivampaa — yli puolet vapauttaisi alkoholilakia entisestään.

Tiedottaja kiisti piilotetun viestin, myös presidentti Trump perusteli asua "En todellakaan välitä, entä sinä? Mistä tietää, onko vedessä sinilevää?

Neljä venäläisurheilijaa pitkiin pannoihin Muut lajit Korkeasaaren Hanna ja Helmi kirmasivat tänään vapauteen Mongolian arolle!