Jos se olisi rakastettusi ihana kalu? Itsensäpaljastelijat ei ole ennenkään saaneet multa huomiota, että siinähän tuulettelet. Todennäköisesti olisit miestä lyhyempi melko nopeasti: Aloittajalla naisella tuskin olis muuta näytettävää kun kuminauhoilla roikkuva sträppi. Eiköhän M nainen ajan kanssa näkis sen koko komeudessaan, mikäli tahtoa olis.

Mitä siinä suotta jäykistelet? Minähän se vain oon Yleisesti ottaen nainen kavahtaa tuollaisia kiskojia, ikäänkuin muna itsessään olisi jotakin. Eiköhän mieskin ole kokonainen paketti. Se miten mies tuo itseään esille voi olla hyvinkin kiihottavaa, mutta kyllä siinä pitää tilannetajua olla. Joskus noita sairaitakin näkee Ei ne on vaarallisia, tuskin tarvitsee poliisille ilmoittaa. Vilkaise mieliksi ja mene eteenpäin.

Juuri tällä hetkellä nauraisin, mitä helvettiä siihen tulet vetkutteleen. Kysyisin siltä haluaako leikkiä mun römpsällä. Heittäisin jo aamulla pöksyt kotiin töihin lähtiessäni, että pääsisit nopeammin sisälleni. Koko päivän ja illan odotan jalat harallaan, toivottavasti haju ei paljasta! ENamnam, nuolisin ja nielaisu.. Ihana nainen lähellä, mitä toivot?

Pyydän rakas, vastaathan tähän, kun näet? Kirjoitit, että et halua tänne kirjoittaa, kuten en minäkään, mutta miten haluaisit, että edettäisiin? Olisiko parasta puhua kainesta sitten, kun kohdataan seuraavan kerran? Jos tunnistan Sinut, eikä tilanne mene nopeasti ohi, niin lupaan kertoa heti, miten tärkeä olet mulle ja miten paljon Sinua kohtaan tunnen ja Sinua rakastan! Olen silloin rohkea kyllä, mutta jos Sinä oot ehkä mua rohkeampi, niin olisin niin onnellinen, jos lähestyisit jotenkin, ihan millä tavalla haluat ja milloin haluat.

Vastaan heti sitten Sinulle. Anteeksi, kun olen ollut tosi epävarma ja rohkeutta välillä puuttunut, rakas. Sitten, kun on ollut rohkeutta, en olekkaan löytänyt Sinua. Tahtoisin niin kertoa, miten tärkeä ja rakas olet, kulta. Kaiken tämän ajan olen Sinua rakastanut ja ihaillut ja kaivannut vierellesi. Olen ihan hulluna Suhun. Se auttaa ymmärtämään, kuinka ihanaa yhdessä vietetty aika oikein on.

Saat elää hetken silkkaa sinkkunaisen elämää, mitä tulee olemiseesi kotona. Voit myös pistää kultasi valokuvan lompakkoosi, jolloin näet hänet aina avatessasi kukkaron. Kullan kasvojen ja ilmeiden näkeminen helpottavat ikävää kummasti. Jos edessä on illallinen ravintolassa, pitkä viikonloppu kaupunkiloman merkeissä tai romanttinen koti-ilta elokuvia katsellen, on teillä toistenne lisäksi uusia kokemuksia, joita odottaa.

Näe perhettäsi, ystäviäsi, keskity töihin ja käy harrastuksissasi. Suudelmat ja halaukset ovat yhtäkkiä paljon lähempänä, kun elät omaa elämääsi, rakastasi samalla odottaen. Viestittely saattaa olla onnellisen suhteen avain - katso, miten onnistut.

Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Tässä on tämän vuoden kesähitti!

Kullan kasvojen ja ilmeiden näkeminen helpottavat ikävää kummasti. Jos edessä on illallinen ravintolassa, pitkä viikonloppu kaupunkiloman merkeissä tai romanttinen koti-ilta elokuvia katsellen, on teillä toistenne lisäksi uusia kokemuksia, joita odottaa. Näe perhettäsi, ystäviäsi, keskity töihin ja käy harrastuksissasi. Suudelmat ja halaukset ovat yhtäkkiä paljon lähempänä, kun elät omaa elämääsi, rakastasi samalla odottaen.

Viestittely saattaa olla onnellisen suhteen avain - katso, miten onnistut. Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Tässä on tämän vuoden kesähitti! Alueen portteja ei saada auki hurjan sään takia - miten käy keikkojen? Näyttelijämalli Rumer Willis kuvattiin järkyttävien ruhjeiden kanssa - ei kommentoi aiheuttajaa Nainen adoptoi siivettömän mehiläisen: Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Suomalaisen härskit sarjakuvat saivat megasuosion - paljastaa nyt, miksi haluaa suojella yksityisyyttään Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Yleisesti ottaen nainen kavahtaa tuollaisia kiskojia, ikäänkuin muna itsessään olisi jotakin. Eiköhän mieskin ole kokonainen paketti. Se miten mies tuo itseään esille voi olla hyvinkin kiihottavaa, mutta kyllä siinä pitää tilannetajua olla. Joskus noita sairaitakin näkee Ei ne on vaarallisia, tuskin tarvitsee poliisille ilmoittaa. Vilkaise mieliksi ja mene eteenpäin. Juuri tällä hetkellä nauraisin, mitä helvettiä siihen tulet vetkutteleen.

Kysyisin siltä haluaako leikkiä mun römpsällä. Heittäisin jo aamulla pöksyt kotiin töihin lähtiessäni, että pääsisit nopeammin sisälleni. Koko päivän ja illan odotan jalat harallaan, toivottavasti haju ei paljasta! ENamnam, nuolisin ja nielaisu.. Haluaisin kuitenkin varmistaa omalla kädellä että näin on. Tykkäisin jos tökkäisit sillä. Olisin suu auki ja huulet pyöreänä. Vastaa alkuperäiseen viestiin M nainen mitäs tekisit, jos kiskaisisin Jäykän kaluni yllättäen esiin?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Kaiken tämän ajan olen Sinua rakastanut ja ihaillut ja kaivannut vierellesi. Olen ihan hulluna Suhun. Lähelläsi ihan tärisen, kun olet niin upea. Tahdon olla yhdessä kanssasi, se on uneni kaunein. Sinulle ihana rakkaani lähelle, Sinut tahdon löytää https: Etsi Toggle navigation Valikko. Kesäkioskinmyyjä Ollin kulli on ihana! Näin sen kerran kymmenen vuotta sitten.

Tiijättekö ku se kävi kusella siinä kioskin nurkalla niin siinä se oli se kulli. Sitten kerran Ollli hymyili mulle! Se varmaan rakastaa mua! Mä oon jo suunnitellu meidän häät ja keksiny lapsille nimet mut ensin ootan et Olli ettii mut täältä palstalta.

Ikävä suomi vaimolle kullia -

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Se on hetki toisiaan rakastavien välillä jolloin voi unohtaa koko maailman. Sinulle ihana rakkaani lähelle, Sinut tahdon löytää https: Lähelläsi ihan tärisen, kun olet niin upea. Jos se olisi rakastettusi ihana kalu? Vilkaise mieliksi ja mene eteenpäin. Näin sen kerran kymmenen vuotta sitten. Eiköhän M nainen ajan kanssa näkis sen koko komeudessaan, mikäli tahtoa olis. Etsi Toggle navigation Valikko. Sinulle ihana rakkaani lähelle, Sinut tahdon löytää https: